Dynamische en gedreven productiecoördinator

Flanders Brush Makers is een Belgische borstelfabrikant, gevestigd in Izegem, met een geschiedenis van meer dan 80 jaar in de borstelindustrie. Met een team van gepassioneerde medewerkers produceren we jaarlijks meer dan 1,5 miljoen hoogwaardige borstels.
 
In lijn met onze groeiplannen zijn we momenteel op zoek naar een dynamische en gedreven productiecoördinator om ons team te versterken.

Jouw taken

Als productiecoördinator speel je een cruciale rol in het efficiënt aansturen van ons productieteam en het waarborgen van een soepele werking van onze productieprocessen. Je belangrijkste taken omvatten:

 • Het begeleiden, motiveren en aansturen van onze medewerkers, waarbij je een cultuur van open feedback en samenwerking bevordert.
 • Hiernaast maak je onderdeel uit van het team waarbij je onze machines mee instelt, beheert en omstelt.
 • Als productiecoördinator ben je verantwoordelijk voor de vlotte werking van de productie: wijzigingen van teams in functie van machine, stilstand of breuk / structureren van de werken / prioriteiten stellen i.f.v. binnenkomende bestellingen…
 • Je neemt op het juiste moment beslissingen en handelt hier ook naar: je zegt wat je doet en doet wat je zegt.
 • Je houdt toezicht op de orde en netheid van de productieomgeving, waarbij je het belang hiervan overdraagt aan je collega's.

Jouw profiel

We zijn op zoek naar iemand die zich kan vinden in volgende eigenschappen:

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Bewezen leiderschapsvaardigheden, met een positieve en motiverende instelling richting medewerkers.
 • Een sterke affiniteit met onze bedrijfswaarden, waaronder kwaliteit, snelheid, betrokkenheid en enthousiasme.
 • Oog voor detail en een streven naar kwaliteit in alle aspecten van het werk.
 • Bij voorkeur minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen een KMO, met technisch inzicht als een bijkomend voordeel.
 • Een bachelor- of masterdiploma, of gelijkwaardige ervaring in een relevante functie.

Ons aanbod

Als productiecoördinator bij Flanders Brush Makers krijg je de kans om deel uit te maken van een financieel stabiel bedrijf dat zich richt op verdere groei, zowel nationaal als internationaal. We bieden een uitdagende en afwisselende functie, waarbij je de vrijheid hebt om je expertise toe te passen en bij te dragen aan ons succes.

We bieden een voltijds contract met vaste werkuren (elke dag van 7u30-12u en van 12u30-16u, op vrijdag tot 15u10), in een moderne en filevrije omgeving.

Interesse in deze vacature?

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende rol als productiecoördinator bij Flanders Brush Makers? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@flandersbrushmakers.be. We kijken ernaar uit om van je te horen!