; Wie zijn we - Flanders Brush Makers

WIE ZIJN WE?


Bobrush

Bobrush, vroeger gekend als borstelproducent Bourez-Kesteloot, kent zijn oorsprong in Izegem als producent van klassiek veegborstelwerk. Begin jaren 2000 vormde Bourez-Kesteloot zich om tot groothandel in schoonmaakmateriaal en veranderde de naam naar Bobrush. Dankzij de sterke groei nam het bedrijf zijn intrek in een nieuw bedrijfspand in Ardooie. Bobrush focust zich vandaag op toelevering aan alle retail en DIY-spelers in de Benelux. Een uitgebreid aanbod, een hoge servicegraad en het aanvullen van de winkelrekken in eigen beheer, zijn daarbij hun sterkste troeven.

Bhobo

Bhobo werd opgericht als Borstelfabriek Hochepied in 1944 te Izegem, gespecialiseerd fabrikant van draadborstels. Vandaag profileert Bhobo zich als producent in verschillende nichetakken van de borstelindustrie. De firma produceert jaarlijks meer dan 1 miljoen draadborstels. Dankzij diverse overnames in de jongste jaren, verbrede Bhobo haar aanbod met borstels voor onkruidbestrijding, straatreiniging en een specialisatie in de productie van struisvogelplumeaus. Bhobo is vooral actief in export. 70% van de producten worden geëxporteerd naar groothandels in West-Europa.

HET TEAM

Bij Flanders Brush Makers staat kwaliteit voorop. Ons team van meer dan 30 borstel experts werkt dag in dag uit aan jouw producten met enthousiasme, betrokkenheid, flexibiliteit en snelheid. Het zijn de basispijlers waarop het Flanders Brush Makers team en haar leveranciers groeien. De gebundelde krachten van Bhobo en Bobrush zorgen voor een doorgedreven kennis van productie, voeling met de markt en een enorme ervaring in de borstelindustrie. Een borstelidee? Wij helpen je graag verder.

Ons team

Bestuurder: Alain Deceuninck (bestuurder bobrush)
Bestuurder: Christophe Hochepied (bestuurder bhobo)
HR+productie: Hanne Corteville (bestuurder bhobo)
Verkoop export: Vincent Turpyn
Verkoop binnendienst: Vanessa Naert
Aankoop: Benoit Verlinde

Download onze catalogus

Geïnteresseerd in onze producten? Bekijk ze dan in onze gratis catalogus!