; Wat doen we - Flanders Brush Makers

WAT DOEN WE?


Flanders Brush Makers is een unieke speler in de Europese borstelindustrie. Twee gevestigde waarden, Bhobo en Bobrush, slaan de handen in elkaar en lanceren Flanders Brush Makers. Flanders Brush Makers krijgt een plaats in het borstellandschap naast de bestaande activiteiten van Bhobo en Bobrush. De firma’s maximaliseren in hun joint venture de kennis, het netwerk en meer dan 200 jaar ervaring.

ONZE FILOSOFIE

MISSIE

Consumenten zijn op zoek naar handige betrouwbare tools en kiezen liever een trendy & duurzaam design, dan een goedkoper alternatief. Flanders Brush Makers trekt heel duidelijk de kaart van nieuwe Belgisch topproducten, vernieuwende en aantrekkelijke borstels volledig geproduceerd in Vlaanderen. We maken hierbij het verschil voor onze klant, de winkelier, door zijn omzet in borstelwerk te verhogen met sterke merken of private label oplossingen. We maken het verschil voor de eindgebruiker met een mooi product dat schoonmaken sneller en aangenamer maakt. Een betaalbaar product met een langere levensduur.

VISIE

Lokale productie, een sterk design en duurzaamheid zijn de kernwaarden waarmee Flanders Brush Makers een wezenlijk verschil maakt. Het is onze visie om te blijven innoveren en investeren in borstelproducten. Houten borstelblokken worden bij Flanders Brush Makers enkel met FSC-hout vervaardigd. Zo wordt het heraanplanten van bomen heel strikt gereguleerd. Door te kiezen voor kwalitatieve grondstoffen, haal je dankzij Flanders Brush Makers, borstelwerk met een langere levensduur in huis.

Duurzaamheid & FSC gecertificeerd

100% Belgisch

Kwaliteit & langere levensduur

Knappe & trendy designs

Download nu onze catalogus

Geïnteresseerd in onze producten? Bekijk ze dan in onze gratis catalogus!